2/17/07

Hey iedereen,
Even op de hoogte houden van de laatste dagen. We hebben dus vorige week 2 examens gehad. Eentje van marketing research en de andere was gewone marketing. En natuurlijk hebben we onze punten al teruggehad en natuurlijk is iedereen door. Ik heb 88% en dit wil zeggen een B , kristoff en jan hadden 91% en 93% en dat wil zeggen dat ze een A hebben. Dus iedereen is tevreden. De punten van Marketing weten we nog niet, maar ik had een goed gevoel bij dat examen en de rest ook dus gaan we ervan uit dat we daar ook op door zijn. Dan vrijdag zijn ik en kristoff samen met een deel van onze internationale groep naar Icon gegaan en dit was weer zoals altijd een plezante avond. Jan, José en Mirjam zijn thuisgebleven en hebben film gekeken.
Dan gisteren avond zijn we met zin allen naar Flame gegaan dit is eigenlijk een restaurant maar in de kelder is er een lounge bar waar je gezellig iets kan drinken. Jan was natuurlijk in zijn nopjes want hier kon hij eindelijk alcohol drinken zonder dat ze zijn paspoort nakeken. Om 1 uur ging de bar dicht en zijn we terug naar sunvilla gegaan maar wel weer een tussenstop gedaan bij jimmy john's de beste sandwiches bar hier in springfield!
Vandaag ga ik wat leren want dinsdag hebben we weer een examen van Operations Management en de jongens zijn vandaag gaan basketballen...
Voila..
tot binnenkort , groetjes vicky

Het Weer in Springfield Missouri ( F70=20° - F32=0°)

Zone Forecast for Springfield, MO

Time in Springfield (+ 1 uur)